.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
نماینده ولی فقیه در مازندران؛
مسجد کانون مقابله با جنگ نرم است
نماينده ولي فقيه در استان مازندران و امام جمعه ساري با تأکيد بر نقش مساجد در پيروزي انقلاب اسلامي گفت: مساجد به همراه حسينيه‌ها و حوزه هاي علميه؛ سه پايگاه فرهنگي در جهان اسلام و تشيع بوده و کانون مقابله با جنگ نرم هستند ...
مسجد کانون مقابله با جنگ نرم است

نماينده ولي فقيه در استان مازندران و امام جمعه ساري با تأکيد بر نقش مساجد در پيروزي انقلاب اسلامي گفت: مساجد به همراه حسينيه‌ها و حوزه هاي علميه؛ سه پايگاه فرهنگي در جهان اسلام و تشيع بوده و کانون مقابله با جنگ نرم هستند.

آيت الله "نورالله طبرسي" روز چهارشنبه در گردهمايي "نقش مساجد در مقابله با جنگ نرم" در ساري افزود: بناي مسجد به دست پربرکت حضرت رسول (ص) بوده و امام جعفر صادق (ع) نيز در رونق اين مکان مقدس نقشي بي‌بديل ايفا کردند.

وي با بيان اينکه اغلب جلسات، سخنراني‌ها و خطابه‌هاي پيامبر (ص) در مسجد برگزار مي‌شد، اظهار داشت: برخي مسجد را تنها يک فضاي عبادي مي‌پندارند و با بيان مسائل سياسي در آن مخالفند در حالي‌که مسجد و منبر بدون سياست موجب تخطئه رسول اکرم (ص) است.

نماينده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبري با اشاره به يادداشت يک پژوهشگر آمريکايي تحت عنوان "رسانه هاي کوچک براي انقلاب بزرگ" تصريح کرد: نويسنده در اين نوشتار نقش مساجد و روحانيت را در پيروزي انقلاب اسلامي مورد بررسي قرار داده و اذعان داشته است که 200 هزار روحاني در 90 هزار مسجد، موجب شکل‌گيري انقلاب اسلامي در ايران شدند.

وي همچنين نقش مساجد در مقابله با جنگ نرم را با اهميت دانست و ادامه داد: مسجد به دليل ساختن تفکر و انديشه همواره موجب هراس دشمن بوده از اينرو، آنان در سالهاي اخير سعي کرده‌اند در قالب توليدات سينمايي به کمرنگ کردن حضور مردم در مساجد و حسينيه‌ها بپردازد و از قداست جايگاه آن بکاهد.

در ادامه، امام جمعه شهرستان قائمشهر طي سخناني بيان داشت: جنگ نرم ريشه در تاريخ اسلام داشته و از مخرب‌ترين نوع مبارزه‌هاست.

آيت الله "علي معلمي" بهره‌گيري از مقدسات عليه مقدسات را يکي از شيوه‌هاي خطرناک در جنگ نرم دانست و افزود: دشمن در اين حالت ممکن است خود را از دوست‌داران انقلاب جلوه دهد لذا مردم بايد کاملاً هوشيار بوده و نسبت به اينگونه نيرنگ‌ها توجه داشته باشند.

عضو مجلس خبرگان رهبري اضافه کرد: استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي آرمان و هدف امام راحل بود و کساني‌که منکر وجود آزادي در کشور مي شوند، از بي انصاف ترين مردم هستند.

وي با اشاره به وقايع رخ‌داده پس از دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، گفت: انتخابات در نظام جمهوري اسلامي ايران به دست مردم رقم خورده و تقلب در آن غير ممکن است.

"هادي ابراهيمي" مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران نيز با بيان اينکه هسته مقاومت و مبارزه در دوران ستم‌شاهي در مساجد شکل گرفت، اظهار داشت: اين اماکن مقدس در راهبرد مسائل اساسي کشور همچنان جايگاه ويژه‌اي دارند.

وي با اشاره به راه‌اندازي بيش از يکصد و 50 شبکه ماهواره‌اي براي ايجاد جنگ نرم و تحريف واقعيت‌ها و از بين بردن ارزش‌هاي اسلامي خاطرنشان ساخت: سينماي هاليوود به سفارش استکبار جهاني طي چند سال اخير، 30 فيلم توليد کرده و مجلس سناي آمريکا نيز اعتباري بالغ بر 45 ميليون دلار به اين منظور اختصاص داده لذا ضروري است با احياي بيش از پيش مساجد، به مقابله با جنگ نرم دشمنان نظام اسلامي برخيزيم.


استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.009 seconds.